Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR OCH/ELLER OM

undrar om du skulle

gråta om jag dog

komma till begravningen och så

eller har du kanske

redan nu fått nog

tycker att jag är för mycket på?

undrar om du skulle

lägga någon ros

vid min gravsten, om jag någon får

undrar om du redan nu

vill fly din kos

för att jag är gammal, grå och svår

omvärlden är tuff

att relatera till

om man är en osäker person

det är väl för mycket

allt det där man vill

och man vandrar sprängfull av passion

jag vill inte påstå

att jag är morbid

även om jag är bizarr ibland

men när jag går in i

himmelrikets frid

och har lämnat ökenlivets sand

ska du skriva ned en

lite nekrolog

och sen lägga upp den på din blogg?

ska du minnas det

ditt öga inte såg

eller bara smolk och smuts och smog?

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/2 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-15 15:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är en avskydd figur som människor inte tycker om.
2010-02-16

    Sven-Erik Sköld
Din bekännelse, att JESUS Kristus är Herre, är det största, vackraste och bästa som någonsin funnit här på jorden: det är på den Klippan som Guds församling är byggd, och den står i evigheters evigheter, också när vi är borta; men de läppar som burit den bekännelsen här nere på jorden, har aldrig suttit på en människa som inte haft mening och med sitt liv, dessutom med stor betydelse också för andra!
2010-02-16

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag vet svaret för min del..jag skulle minnas och le....för din personlighets skulle...varken dag eller natt skulle påverka....En varm personlig fråga, i en vacker dikt....Du får en ros nu istället.../B
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP