Naturligtvis talar jag om en helt annan Julia - Shakespeares hjältinna var ju dessvärre inte kvar på balkongen...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturligtvis talar jag om en helt annan Julia - Shakespeares hjältinna var ju dessvärre inte kvar på balkongen...




16/2: Namnsdagslimerick till Julia och Julius



När Julius kom till Verona

han efter skön Julia sågs tråna.

Han njöt hennes gunst

för att stilla sin brunst

med ursäkten:"Vill bara låna".




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-16 11:11

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
För att smälta detta behövdes verkligen ingressen som förtydligande! Kul.
2010-02-16

    Bodil Sandberg
och genast tänkte Julia i Verona
när Julius kom där och tråna
släpper man sån dunst
av hetta och brunst
så måste man ju bara få låna!!*
2010-02-16

  lodjuret/seglare VIP
Jag känner den tesen, man har ju känt det så ibland, som att någon bara ville prova 'hur skon passade foten', vilket är en sorts omskrivning för att inte kunna 'fråga chans' på vanligt sätt. En kringgående rörelse kring den heta gröten har då synts vara en lösning för var intressent i frågan. Även viss beredvillighet till utlåning har ibland varit på tapeten men kvävts i sin linda, till uppenhar brist på förståelse för en enkel själs något litet äventyrliga sida's förtret.
Min herre behagar behaga envar läsare med något högre krav på måttlöshet och lössläppthet å konvenansen än mer högtravande kretsar vågar kläda sig i.
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP