Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godnatt alla ni därute som smeker orden till vackra rader att vaggas till sömn av!


Natten får mig





Orden får på nytt födas när morgondagen gryr

för nu hör jag hur natten lockar frestande med drömmar i bomullssatin,

och fångar in mig.









Fri vers av Angie VS Life
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-17 00:18



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag bäddar in img i Acryl
när rosaskimrande dörmmar om textilier i
Jag får liksom ta tag i mig då textila fibern eller tyget genomgår en kemisk behandling.
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Angie VS Life
Angie VS Life