Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad

 

 

Vaknar till

en helt ny dag.

Skriver genast

nästa andetag

 

 


 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-19 17:00

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Tjoho i detta jag instämmer till fullo!
2010-02-20

  peter markurth
mkt bra rim, skriver nästa andetag=kanon
2010-02-19

  Monika A Mirsch VIP
det låter - tar till mig och kopierar för nya krafter - tack!
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP