Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Jag kom upp ur mörkret utan dig
Sedan dess var allt en skugga
Jag bad tidsvattnet driva bort mig från mina sorger
Men varje dag kommer jag upp till ytan
då en våg av känslor slår omkull mig




Fri vers av Pakke
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-19 21:02



Bookmark and Share


  Pakke
Tack!
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Pakke
Pakke