Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Badkrukan' av Tärningen är kastad, vilket inspirerade till kritiken (mina rim nedan är inte världens bästa poesi, har hört att kritik inte skall vara världens bästa poesi, utan det får den kritiserade poeten själv skriva)


Kritik på en text (390)






ja, sens moralen tydlig här
bada aldrig den du har kär

fiska blott från bryggan torr
ge till grannen bort din borr

så du ej frestas kan
borra hål åt din man

ej döden mer bränsle giv
ge blott livet mer tidsfördriv

elda ekan i maj opp
skänk i tanken mannen kropp




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-20 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP