Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderlekskommentar, ppsnappad i ICA Skeppet i Kungshamn




Håll ut i kustbandet!

 

"Snart kommer en regnig sommar

med badgästerna som bråkar och skräpar ner

på klipporna precis som vanligt innan de går hem

för att steka falukorv och dricka brännvin

och trycka upp den mulliga grannfrun

mot det gamla äppelträdet som redan

är ympat med fyra olika sorter."




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-20 17:12

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Jamen du prickar då pilarna där de ska sitta, så bra!!
2010-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Kan knappt bärga mig.
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP