Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa

Åsamkad tillit.
Åsamkad smärta.
Rostande sten.
Hur länge ska solen stå i zenit?
Tänker du aldrig lätta på ditt hjärta?
Jag är blek, då du har strypt min ven.

Nyfiken på varje stund.
Slutade vara så hemlighetsfull.
Bröt ihop i brist på mer.
"Att vara sanningsenlig är att vara sund."
Jag var det för din skull.
Men ingen av oss ler.

Ser du inte min uppoffring.
Full av frågor, ingen i hopp om svar.
Tärd av takten.
Och här blir det en upptaktning
I mitt enda ärr du skar.
För du har den makten.




Fri vers av OsJu
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-22 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OsJu
OsJu