"Har jag fel? Rätta mig om jag har fel!"

(Hans Alfredsson)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Har jag fel? Rätta mig om jag har fel!"

(Hans Alfredsson)




Retardation

 

 

Förr kallades det "älska"

nu säger man "ha sex"

ett uttryck som tycks vara

en känslofri reflex

av uppfattningen om

vår mest primära drift

som nu, tyvärr, är bara

en kvantitetsuppgift

till skillnad från ett uttryck

för Kärleken, vars bud

jag ser som en sorts grundbult

för andras tro på Gud.

 

För dig som söker lindring

i dylikt, knapplöst knull

citerar jag en norrman:

"Det där är bare tull!"

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-23 20:58

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Elegant som sjutton samt ett viktigt innehåll och med riktig Knorr!
Tackar gör Walborg varenda dag för god läsning.
2010-02-24

  Yrre VIP
Mycket insiktsfullt reflekterat!!!
2010-02-24

  Monika A Mirsch VIP
ja, hm, det beror liksom lite på, jag tror att de kunde nog förr också använda hela vokabulären för kärleken - men jag älskar dig min anakreon, oberoende om det är För eller Förr
2010-02-24

  Lavinia Röd
Ja, att onanera på någon annans kropp och att älska är helt olika saker enligt mig.
2010-02-23

  Larz Gustafsson VIP
"Ha sex" låter ungefär som att gå på toa eller äta.
Å andra sidan låter älska fel när det bara handlar om själva tillfredsställandet av själva urdriften.
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP