Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

24/2: Namnsdagslimerick till Mattias och Mats

 


Mattias med son var i Golan.

Han sa "Man får lätt ont i kolan

i denna miljö.

Jag får säga adjö

och skyndsamt ta min Mats ur skolan."

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-24 08:30

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
det beslutet understöter jag å det varmaste!!!
2010-02-24

  M M Mannheim VIP
Tack från en Mats! Jag kunde aldrig ta "min Mats ur skolan", jag fick gå själv.
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP