Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvete



En matta knuten
av en fattig kvinnas hand
får ej trampas på
enkom avsedd för rika
som inte förmår avstå




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-24 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP