Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig hatisk

Tårar för att jag älskar dig
Tårar för att jag hatar dig
vad är skillnaden?

De bränner ändå
De plågar mig
så vad spelar det för roll?

Du skadar mig
Du dödar mitt inre
hur kan jag utstå...saknaden av din beröring?

Låt mig hata dig
Låt mig bränna alla minnen av dig
Låt mig avsky ditt namn

För på något sätt är tårarna av hat lättare, att utstå

Men tänk om
Tänk om jag faktiskt... älskar dig?




Fri vers av Eilatan
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-28 19:26



Bookmark and Share


  LulleBulle
så himla fin..och trovärdig..enkel..fast svår.
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Eilatan
Eilatan