Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en natt av värme och passion

Jag skall vänta på dig i månens sken,
och i sin skönhet jag skall finna den underbara förmögenhet
för att beundra dig som ingen annan,då
kan vi leva och drömma om en början utan slut.

Vi kommer att lämna tårarna och smärtan
och vi skall stanna för alltid på en strand av lycka.

Bland slätter och stjärnor jag kommer att säga
till dig hur mycket jag älskar dig,
sedan skall vi vandra ända upp till
den gamla kvarnen och vi skall flyga tillsammanas
med tusen vita fjärilar, för att minnas vår
kärlekshistoria i en natt av värme och passion.

Av Candida Pedersen




Övriga genrer av Candida Pedersen
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-01 09:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att få bli beundrad...Ljuvligt!
Tyvärr får inte alla uppleva detta.
2010-03-01

  peter markurth
stark
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Candida Pedersen