Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det snöar

Det snöar,
stjärnorna lyser inte mer,
de har somnat ovan molnet
för att drömma om den vackra vårnatten.
Det snöar,
solen har gått till ett paradis av värme.
med nostalgi av vinterkyla.
Det snöar,
medan fiskmåsarna flyger
till en dal av lycka
för att kunna hitta hem
i Vina Del Mar
på den tropiska stranden
och göra vår kärlek förverklig.




Fri vers av Candida Pedersen
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-11 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Candida Pedersen