Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PETRUS

när du föddes

kollapsade blocket i öst

när du föddes

kom sommaren in i vår höst

"kom och se något fint!"

så löd sköterskans ord

och där låg du, min son

som en skatt på ett bord

nu har du blivit myndig

och åren har gått

jag förblir lika stolt

över sonen vi fått

du har flyttat till flickvännen

och blivit man

men vi två kommer aldrig

att mista varann

 

 

LARZ GUSTAFSSON  1/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-03-01 11:47



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Jag är född den 29 juni, då hade Petrus namnsdag, nu har de ändrat det till Peter och Petra. Men jag är född på Petrusdagen.

Obs. Vet att det är ett katolskt påfund.
2010-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag ser inte snusmissbruk som något positivt.
2010-03-01

  Maria T
Vilken fin skatt du fick
som nu har vuxit upp
och blivit man
2010-03-01

  anits VIP
Vackert
2010-03-01

  Anders Nordlander VIP
vackert
2010-03-01

  rebecca d VIP
Lycklig din pojke som får en så fin dikt av sin pappa!
2010-03-01

  mare VIP
Mycket fint, vackert skrivet !!
2010-03-01

  Elaine.S VIP
Stolta ord från en stolt far.

"kom och se något fint!"
2010-03-01

  Måna N. Berger
Mitt varmast grattis!
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP