Det är faktiskt som att komma in i UNDER-landet. Ett land av under. Under-bart, helt enkelt.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är faktiskt som att komma in i UNDER-landet. Ett land av under. Under-bart, helt enkelt.




ANNORLUNDA DAG

beder jag

hamnar jag

i en annorlunda dag

jag är svag

men fick tag

på ett annorlunda jag

 

LARZ GUSTAFSSON   1/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-01 19:15



Bookmark and Share


    wildrosen
enkelt och vackert....
2010-03-03

  anits VIP
Det låter underbart
2010-03-01

  Måna N. Berger
Det låter som en ljus dag, trots snöyran!
2010-03-01

  Maria T
Så fantastiskt att få tag
på en annorlunda dag
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP