Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OREN

vi är lämnade här

mina hjältar och jag

för att bli sårade

ännu en dag

de har pengar och status

jag har inget alls

bara begär och

en rentvättad hals

 

 

man har lämnat mig här

i ett ingenmansland

jag blir kontaktad

fast bara ibland

väldigt ofta av tämligen

själviska skäl

man har lämnat mig här

för att svälta ihjäl

 

 

LARZ GUSTAFSSON    1/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 19:42



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Som att ha blivit strandsatt på en obebodd ö..
2010-03-01

  Larz Gustafsson VIP
På vilket sätt?
2010-03-01

    ledstång
tänkvärt
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP