Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjunker

det sjunker
äntligen sjunker det
inte skeppet
nej inte så fasligt

men
snön
täcket
det sjunker ihop
äntligen

och i sol kan vi skåda mark
igen
känna doft

mark
jord
fjolårsgräs

hopp om
fortsättningen

och möjligen
hörde jag
lärka
eller var det bara
den LSD-iska
hallucinationen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-02 16:15



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Hoppfullt fint
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP