Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort text som säger allt, men samtidigt inget alls...


Vad vill jag..?

Jag vill ha dig, men samtidigt dig och dig.
Jag vill inte ha dig, inte heller dig eller dig.
Jag vill ha närhet, men jag vet inte utav vem.
Jag vill ha kärlek men vem ska ge mig den.
Är det kanske du med dina blå ögon,
eller varför inte du med det underbara leendet.
Kanske är det du som alltid får mitt hjärta att slå ett extra slag.
Jag vet faktiskt inte helt säkert.
Jag vet faktiskt inget alls.




Fri vers av Miss Hallonröd
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-02 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Hallonröd
Miss Hallonröd