Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begrep begreppen i sanningen

Gå vidare.

Ser du slutet?
Längtar du efter mer?
Ditt hjärta är av sten utgjutet
Trots värmen när du ler.

Gå vidare.

Kan inte låta allting bli och vara.
Torrt, stillsamt, trist, i brist på näring.
Du är alltid där.
Målar upp en upphetsande mara.
Lusta, rädsla, hand i hand, då allt kommer omkring.

Gå vidare.

Sparkar till ditt stativ.
Bränner upp vårt arkiv.
Återigen rörelse i mitt liv.

Ge efter.

Blidka min dröm.
Stör min sömn, min dvala.
Hör, lyssna, le, skratta, töm.
Tala.

Ge efter.

Ta av dig dina skor.
Berätta vad du känner.
Denna dag ser jag till att vårt frö gror.
Vi kommer aldrig bli vänner.

Ge efter

Låt mig svepa mitt täcke över dig.
Säg att saknar mig.

Vad ser och gör du med mig?
Varför kan jag inget annat än hata dig?

Ge efter.

Gå vidare.




Fri vers av OsJu
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-03-02 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OsJu
OsJu