Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AUTONOMI

varför skulle du bli intresserad

av en så bizarr autodidakt?

den som alltid känt sig malplacerad

hamnar ofta i en öde trakt

där finns bara ensamvarg och korpar

vindpinade martallar och slagg

malande tristess ger själslig torka

oförlösta lustar hyser agg

 

sjön är full av fisk, så varför bry sig

om en marulk som är mardrömslik?

varför skulle någon vilja ty sig

till ett sammelsurium av panik?

dagar av tabu och anatema

provocerar fram en terrorist

ända tills Guds rena rama rhema

övervinner onda andars list

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-04 11:33



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Mycket expressionistiskt! Och sorgligt.
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP