Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL SKIMRANDE

önskar mina sommarminnen

kunde smälta snön

önskar varma vinar

över hela östersjön

 

men skimrande får du heta

i min udda fantasi

min härliga sockerbeta

i mitt raffinaderi

 

jag önskar jag fick dela våren

med en junitjej

som ville tindra timtals

och ge järnet just för mig

 

skimrande får du heta

i mitt godispotpurri

vad du kan tänkas veta

får bli hemlighetsmakeri

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4/3 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2010-03-04 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP