Och om du kommenterar negativt så är det bara en indikation på att du är en del av konspirationen...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och om du kommenterar negativt så är det bara en indikation på att du är en del av konspirationen...




PARANOIDA

vi är paranoida

alla är ute efter oss

alla vill bara strida

alla vill bara slåss

vi är paranoida

vi har förföljelsemani

alla vill vi ska lida

för att vi inte är som ni

 

LARZ GUSTAFSSON   4/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-04 14:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den här handlar om ett äldre par jag såg i går.
OCH är självironisk eftersom jag själv har problem med paranoia.
2010-03-05

  Kristina Wallbing
Men nu får du väl skärpa dig Larz! Vilka vi!!!!!!!!!!!!!???????????
2010-03-04

    Ken Cassel
Du verkar vara på hugget idag, Larza
Bara spottar ur dig alster
Bra jobbat
Gillas

mvh
2010-03-04

  JohnSilver
haha bra faktist
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP