Detta handlar om flera olika personer, så ingen behöver börja smickra sig själv.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Detta handlar om flera olika personer, så ingen behöver börja smickra sig själv.




ÄLSKAR ATT LOCKA DIG TILL SKRATT

älskar att locka dig till skratt

älskar dig bara därför att

du är behaglig, du är skön

du är en prydnad för ditt kön

lämnar ett slagfält bakom mig

men tvingas även lämna dig

bristen på ömsesidighet

gjorde distansen så konkret

nu skriker såren i din själ

men jag vet En som gör allt väl

Han tröstar mig när allt känns svårt

och Han är mjuk när allt är hårt

älskar att se dig blomma stark

se dig få fotfäste, ta mark

nu finns det ingen väg tillbaks

kan aldrig vara dig till lags

 

 

LARZ GUSTAFSSON

 

5/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-05 22:17



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Läser din inledning och ler lite...

En dikt som kan trilla ner hos många...och kännas rätt!!
2010-03-06

  kråkan VIP
gillar:)
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP