Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du har gett mig sån insikt


Hellas sexliv och tips del 6

Det är ju skrattretande säger Hella, med dom där gammalmodiga som måste ha krusiduller för att kunna ha sex, att det ska vara den rätte, att det ska vara ett vackert minne och att tjejen måste ha ett förspel med tända ljus för att slidan ska öppna sig. Att personkemin stämmer räcker väl och sedan är det väl bara att köra med dildon om det är svårt att tränga in.
Åh, den där äldre generationen som bara tittar varandra i ansiktet och gömmer resten under lakanen medan de älskar. Vadå älskar? De har ju sex men är väl för intellektuella för att vilja låtsas om det. Man måste väl vara intresserad av varandras organ. Hur ska man kunna få multipla orgasmer av att rummet är nystädat och fyllt med en massa tända ljus eller av att höra att man är den enda? Hur många träffar den rätte någonsin? Det är väl bara att passa på att ta ur högen människor man känt ett tag .Kanske man inte ens råkar vara inomhus när lusten kommer. Kanske man har stämt ett hemligt möte.
Hellas enda gräns sätter hon vid rena främlingar.




Prosa av nalltuss
Läst 425 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-06 04:36



Bookmark and Share


  anita VIP
Bra skrivet.
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

nalltuss
nalltuss