Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANDSTRAND

för ett ögonblick

befann jag mig

på sandstranden igen

det blev faktiskt

ganska levande

när jag slöt ögonen

när kalejdoskopets

färgfragment

formeras till sekvens

får jag närkontakt

med det jag känt

och det som ännu känns

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-06 11:52



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Verkligen fin, utan att berätta för mycket
så säger den en hel del.
2010-03-06

  stenen/ Yv Ericsson
mycket vacker dikt!
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP