Det finns endast en Gud. Hans namn är Jesus. Genom tron på Hans blod blir den syndare som vänder om renad och genom tron ett Guds barn.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns endast en Gud. Hans namn är Jesus. Genom tron på Hans blod blir den syndare som vänder om renad och genom tron ett Guds barn.




GUDS TROFASTHET

det är samme Gud jag blickar upp till
Han som varit trofast år från år
trofasthet och nåd är urtidsklippan
där nu båda mina fötter står
samma kärleksblick mig ständigt möter
samma vittnesbörd om nådens blod
på min egen väg min fot jag stöter
men Guds plan och vilja är så god!
Gud är långmodig och stor i mildhet
på barmhärtighet är Han så rik
Han tar hand om svaga karaktärer
den som här i världen intet är
vi blir himlens revolutionärer
som Hans budskap ut till folken bär
Han vill uppenbara kraft i svaghet
om vi vågar bära smäleken
bortom samfund och institutioner
drivna av den sanna kärleken
så välkommen till adullams grotta!
här finns fler i samma situation
låt de etablerade begabba, spotta
inget rubbar Herren från Hans tron!

LARZ GUSTAFSSON mars 1995




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-06 18:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tusen tack!
Och i vår svaghet fullkomnas Hans kraft.
Så trollpackorna är chanslösa.
2010-03-06

    Sven-Erik Sköld
Larz: "inget rubbar Herren från Hans tron!" Amen! Det är summan av vår vandring tillsammans med Honom, vi är svaga, men Han är stark, oförändrat stark! Tack för den texten!
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP