Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strimla av himmel

En skärva trekantig
strimla av himmel

morgonsolo i tetid.
Skär dig inte

på gårdagens avbräck
obrottsligt troget

är stundens streck.
Fördra var sekund

fäst varje timme
för vinden att vädra.




Fri vers av Ingegerd Carlsson
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-07 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd Carlsson
Ingegerd Carlsson

Mina favoriter
kanske är det bara jag