Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilavila villa vi

stöyr deina teider ifredd

bjödd pau gissenam

beit po beit

Kallamigfredsprossecor

vilavila villa vi


"applåder"

bugar och tackar för de stående ovationer

taik




Fri vers av Åsa Hall
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-06 21:37



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
He he... vad är det för språk ... Gotländska eller Isländska?
Gillas!
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Hall
Åsa Hall