Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖNER

mitt i detta gytter
stiger böner upp till Dig
från livets villervalla
stiger böner upp från mig
Du hör och Du besvarar
ty den rättfärdiges bön
är en maktfaktor i tiden
kampen kröns med segerlön
från svaga som är slagna
kommer dock små suckar fram
som hos törstiga i öknen
strupen fylld av ökendamm
att Du lönar den som söker
råder inget tvivel om
Du tar initiativet
när Du viskar ömt Ditt: "Kom..."

LARZ GUSTAFSSON

080730




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-07 10:37



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
Mycket fint! ömt och klart på samma gång.
KÄnns som en del av dina dikter verkligen är inspirerade, t ex den här
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP