Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi gavs orden



ur inre
till oss själva
för att lära oss lyssna

att höra
andningen

att vilja nå

att förtydliga

förflyttas
in i rummet
ur ett inre

närheten till rösten
ärligheten
hjärtats kraft

i dina händer
vilar styrkan att forma
din längtan
finner sin egen röst

låt dig höras

lät dig sjunga




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-07 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund