"Jaha, vad verkar det här vara nu då?" Du, uppriktigt talat struntar jag i vad det VERKAR som!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jaha, vad verkar det här vara nu då?" Du, uppriktigt talat struntar jag i vad det VERKAR som!




FÖRLÄNGD ARM

jag kan vara er förlängda arm i verkligheten

och nå in i sammanhang ni inte visste fanns

jag kan penetrera delar av den här planeten

subkulturerna där ingen nånsin får en chans

om man spränger givna ramar når man bortom muren

trots att man ibland får lyssna till den sträng som brast

jag kan vara Guds förlängda arm i rockkulturen

där så många längtar bort men ändå sitter fast

 

 

LARZ GUSTAFSSON   10/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-10 11:21



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ja, jag tycker också om orden om att "spränga givna ramar". Det är bra, mycket bra!
2010-03-10

  Elaine.S VIP
Är den röda texten till ALLA som läser??

Gillar den här dikten...mycket!!

"om man spränger givna ramar når man bortom muren"
2010-03-10

  Mats Henricson
Filosofi på högsta "Rimnivå" ! Bokmärker detta Mästerverk !
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP