Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöyra



din röst är inbjudande
för närheten
för delad närvaro
möter jag dina steg
närmare

för oskuldsfullheten
i bevarande
till tilliten till dig
överger jag mig
sårbarast

där väntar jag
som jag är
att berätta ett liv
i ett andetag
mötas berörande
i vördnad
i ofullkomlighet
i förväntan


där rädslorna bor
gnyr och skakar sig loss
ur seglivat grepp om livet
hasplar ur sig sin upprörbarhet
inuti syreberikad såjord
förströdda ord
vilsekomna

ifrån sig av längtan

att älska
till tonerna av andetag

i vilja

lust...

och längtan



jag mins alltid
pulsen i din hals

och ditt ansikte
i profil




vintern var inte lika kall som nu
och dina nakna fötter
intill hängmattan

som en glänta
fylld av förväntan

din röst
som sjunger

om all din längtan


jag kan bära dig
närmare
låt dig förstå


ibland skiljs vi åt
utan att låta oss



närma dig

jag skiljer mig ur mängden



din röst
min längtan




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-11 00:39



Bookmark and Share


  Fluksy
I can't comment on all your texts or it would look a bit weird. Just wanted to say that I love your writing and that I think you're very talented. Keep up the good work and thanks for enriching our days with beautiful words.
2010-04-01

  Pauline Pousár
Kände med den här texten, flöt in i mig liksom. Känslan fanns redan där och texten lyfte fram den. Mycket bra.
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund