Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tugga & välj




-taskiga, få träningsvärk i sarkasmen!

 

 

 

 

[sorgesångerna]

 

mattrasor, som förlegade bollnystan

tomma i woppen - ingens gagn

 

men med mjugg i ögonkasten och

en svällkropp i er, otillfreds

 

gröna av avundsjuka

 

era dragiga vindskontor, mitticityfriska

hjordar av kuttrande duvor - vänslande

 

koketterande,

varandra mot de andra




Övriga genrer av wayward - taiga
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-11 13:14



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Jag, ack ja så mkt onöda d finns.
2010-03-11

  Carola Zettergren
AHHH, vilken sköning..jodå, den satt den här också!!!:)
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga