Genom kamp, till seger!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Genom kamp, till seger!




ORTODOXALT

vad betyder min förälskelse?

den är aldrig legitim

ett preludium till helvetet

en platonisk pantomim

ruttna träd bär aldrig smaklig frukt

inte ens ett litet kart

och det är för sent att önska sig

någon annorlunda start

många tjatar om ett drömtillstånd

en sorts eget malibu

man är heather locklear eller bond

men det ger mig ingen ro

tron är verklighetsförankrad

om den bygger på Guds Ord

ändå leker jag med tankar

där du ligger på mitt bord...

 

LARZ GUSTAFSSON   11/3 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2010-03-11 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP