Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlaga

 

 

hon var både pyroman

och brandsläckare i ett

hon fick mig att rodna

och då visste jag att

jag inte var ett djur

utan en människa

av kött och blod

hon fick mig att gråta

att häpna att bli arg

vansinnig av frustration

hon stal

men bara av de onda

hon hämnades

men bara på de onda

hon hade intrigitet

hennes förlaga heter

Modesy Blaisé

jag var hennes

Willy Garvin......

 

 

KB

 




Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-03 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP