Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår i luften

Vaknade i morse av att soljuset smög sig in via persiennerna
en ny dag med massa energi i kroppen
tog en kopp kaffe på balkongen, underbar känsla
satt en stund och bara njöt

Musiken spelade i radion och dammsugningen gick som en dans
tänk vad solen och våren kan göra gott för oss människor
speciellt efter en hård och kall vinter

Tänkte för mej själv att här inne kan jag inte sitta, måste ut
På med jackan och gympaskorna och sen en lång skön
vårpromenad..
Andades in den friska luften och bara gick i en timme

Tänk vad solens strålar kan göra och alla dagar vi har framför oss
med vår och sommar...UNDERBART

Ljust på morgonen och på kvällen, nu är det dax att vakna ur dvalan..

Jag älskar våren
Jag ska njuta varje sekund
Varje dag är unik
Så lev, bara lev








Övriga genrer av Carina VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-12 16:47



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert skriven om våren som tycks vara långt borta nu. Men längta kan man till ljuset. AA
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Carina
Carina VIP