Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgia

Oh, the games,
childish fights.
Please rewind,
summer nights...

Oh, my friends,
shattered youths.
Teeming lies,
bending truths...

Oh, the memories,
doomsday black.
Shadowed future,
looking back...

Oh, my life,
wasted time.
Bleeding heart,
says good bye...




Bunden vers (Rim) av Emoetry
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-12 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emoetry
Emoetry