Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... snart.


Tecken

Universum andas blyga tecken
av välvilja och lyriskt glitter,
när isig snö har tinat bort
och markens porer förbereds
för frön som snart vill växa
till tysta, kyssta, vårens vita blommor

Och vindar blåser över jordens mull
men fröna tvekar ej för vindens skull




Fri vers (Fri form) av Ayreon
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-13 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ayreon
Ayreon