Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.11.04
10.38



Contornare


Well

turn around
in circles

move me
steady

and then

arouse me
gently

seduce me
wild

and

take your mark
engraved in my mind

get set

and

go

paint me
stronger

contours




Fri vers av Nightngale
Läst 235 gånger
Publicerad 2005-11-04 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale