Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deras fel

Du säger att du gått vidare
Du säger att du inte vill ha mig tillbaka
Du säger att du vill börja ett nytt liv ensam

Varför släpper du inte taget om vårt liv?
Varför startar du inte ditt nya liv?
Varför gråter du fortfarande?
Varför låter du inte mina sår läka?

Varför kan vi inte vara tillsammans?
Vad gjorde jag för fel?
Vad gjorde DU för fel?

Vad gjorde DE för fel?
Kärleken fanns där hela tiden?
Allt är deras fel?

De har förstör mig och mitt liv och kommer aldrig kunna förlåta
Djupa sår som jag aldrig kommer att kunna läka




Övriga genrer av Magge
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-11-04 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magge
Magge