Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.11.04
11.00



salii


när du osalig
flämtar längtan
i paralyserad river

giver korta andetag
jag

fördriver
din puls

& du

förtvivlande
iskalla läppar tunga

&

för tvivlande
förtvinar

när du
återfår
andas




Fri vers av Nightngale
Läst 215 gånger
Publicerad 2005-11-04 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale