Hellre glimmande nymf än stimmande skymf.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellre glimmande nymf än stimmande skymf.




GLÄFSANDE MOPS

en gläfsande mops

med sin trubbiga nos

ett oavlåtligt takdropp

som ej drar sin kos

ett gnällande, gnyende

litet paket

man önskar förpassa

till östra tibet

det här handlar inte

om hunden, min vän

men kanske finns någon

som känner igen

just denna så ettriga

lilla krabat

en feg liten mupp

som ska leka kavat

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14/3 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-14 08:31



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
:-)

förstår inte riktigt vad du anspelar på...men den är fin!
2010-03-14

  Amorina
För mig känns det som en härlig rytm i orden jag läser.
Och så fick det mig att komma ihåg en mops jag hade en gång.
Den charmigaste lilla hund man kan tänka sig.
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP