Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FULLKOMNA DENNA VÅR

någonting fattas

det hugger inuti

någonting saknas

må Herren stå mig bi

något falerar

och tomheten är svår

någon behövs som

fullkomnar denna vår

 

klotet roterar

och allt rullar på som sig bör

vad irriterar?

vad är det härinne som stör?

veckorna rusar

förbi med en hög hastighet

furorna susar

och tintin kom hem från tibet

hann aldrig leva

det liv som Du gav mig fullt ut

adam och eva

och sen tog det roliga slut

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-14 15:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet..
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP