Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR MAN ÄN GÖR

om jag sitter still

får ni inte som ni vill

om jag är aktiv

så blir det ett fasligt liv

är jag hemmavid

stör jag någons sinnesfrid

om jag åker bort

blir jag hånad inom kort

om jag äter kött

är det någon som ser rött

om jag äter grönt

så blir livet mindre skönt

om jag gillar pop

säger någon genast: "stopp!"

punken är för hård

och jag måste nog få vård

kom jag ut som ...

gav nån upp ett ramaskri

om man blir för fri

ska man gärna låta bli

 

 

LARZ GUSTAFSSON  14/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-14 16:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Så bra....känner igen !
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP