Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 16/3



drivdöd sörjes ej

i vårsolvärmd södervägg

med krokus i blom




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 513 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-03-16 12:26



Bookmark and Share


  Anna*
Jag jublar över drivdöd. Gör mindre ont i kroppen när solen och värmen tågar in! Fin haiku!
2010-04-03

  Lasseman VIP
Wow! ja du tillhör garanterat dom bästa på haiku... kram
2010-03-28

  anits VIP
underbart att läsa, våren kommer
med sakta steg till oss
2010-03-16

    ej medlem längre
Länge leve drivdöden!

härlig haiku
2010-03-16

  Lena K Nilsson VIP
En vårhärlig haiku!
2010-03-16

  aol
så vårlikt fint haikat
2010-03-16

    Bodil Sandberg
Underbart haikat!ja våren är äntligen på G och snart sitter man där vid husgaveln med kaffeköppen i hanna kisande mot sola -
SÔ GÔTT!!!
2010-03-16

  Carola Zettergren
:)Härligt, vååår!!!
2010-03-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Nix
nu gillas
bara nya trix
våblomsmix!
Gott berättat!
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm