Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metropolis

det är smart
ja det är underbart

när du trimmar min puls
med dina händer

jag är slav
för dina hårda krav

måste leka med elden
som du tänder

men du känner väl mig
Metropolis

ja du känner väl mig
Metropolis

så vild
kommer en gång till

vi balanserar på kanten
till det stora

men du känner väl mig
Metropolis

ja du känner väl mig
Metropolis




Fri vers av Didde
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-17 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Didde
Didde