Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
05.10.27
17.27



gravera mig


stilisera fjäderlätt betäck genomstruken

stig mig

graderna stegras bränn mig fast huden
är genomskinlig du

bränn mig

svårligen garva mig härdad gjuten formad

smält mig

fast jag upptagen skaver nära inuti

assimilera mig

när vi eldar brinner ej

glöd mig

genom ge begär sök få

förändra mig




Fri vers av Nightngale
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-04 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale