Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Colosseum

jag skall rädda allt jag kan
men kvinnor och barn går först

säger rösten av en man
med en sjuklig ego törst

jag repeterar hennes ord
sluta hata du tvillingsjäl

gå till handling ifrån ord
jag vill dig ju bara väl

men det här det är min arena
och här rasar ett krig

här står kärlek och hat förenat
jag får slåss för mitt liv




Fri vers av Didde
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-18 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Didde
Didde