Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apokalyps

när han har tömt alla skålar
över hav och land

helt enligt öga för öga
och tand för tand

går vi med sänkta huvuden
genom suckarnas gång

och alla änglar dom sjunger
där faller Babylon

och alla onda själar
som bar en kalv av guld

skall i ett regn av stenar
stå i evig skuld

och den stora skökan
finner sin överman

nere på havets botten
i Leviathan

Apokalyps
i nådens år

Apokalyps
vi alla galgen får




Fri vers av Didde
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-18 15:38



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Den känns som verkligheten! .. mycket läsvärd och bra bilder!
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Didde
Didde